Tuesday, August 29, 2006

Για τα 15



15 χρόνια. Τα μισά από εκεί. Σαν ακροατής. Τα άλλα μισά από 'δω. Αν με ρωτήσεις τι απο τα δύο αγοράζω, δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα. Γουστάρω τη μαγεία αυτού του ραδιοφώνου, που ξέρω ότι μπορεί κάποιες στιγμές μπορεί να μας βγαίνει θαμπή, αλλά ξέρω επίσης και τη λάμψη της. Αν βρεθεί κανείς στον Λυκαβηττό 18 ή 19 ας βάλει φωνή...

14 comments:

Anonymous said...

kai eis alla tosa ki alla tosa me ygeia kai tis kalyteres twn empnefsewn!

Xronia polla!

Anonymous said...

Τα τελευταία χρόνια έχανα σχεδόν πάντα συναυλίες ή εμφανίσεις που ήθελα πολύ να πάω , είτε λόγω προγράμματος είτε λόγω εξεταστικής. Τον τελευταίο χρόνο δε ξέρω ποιό μαγικό ραβδάκι με έχει αγγίξει και καταφέρνω να βρίσκομαι εκεί που θέλω!

Το τελευταίο μου μάθημα το δίνω στις 15 Σεπτέμβρη κι έτσι μπορώ να ταξιδέψω! Θα είμαι εκεί και τις δυο μέρες. Είναι υπέροχο αυτό που θα συμβεί! Ευχαριστούμε!

Χρόνια Πολλά στον Μελωδία!
Να μας ταξιδεύει πάντα! :-)

Anonymous said...

Κάθε μέρα ταξιδεύω με τις φωνή και την ψυχή αυτού του ραδιοφώνου....Νιώθω πώς όλων οι καρδιές γίνονται ένα..
Αυτό θα συμβεί και τις 2 αυτές μέρες,που δεν πρόκειται να χάσω....
Να είσαι πάντα καλά!
Χρόνια Πολλά στον Μελωδία!!!

Anonymous said...

ωραία, πολύ ωραία! θα τα πούμε εκεί! δε χάνεται αυτό με τίποτα!!!!
χρόνια πολλάαααααααααααααααααααα!

Anonymous said...

Τώρα, το ξέρω, είναι άσχετο αυτό που ρωτάω αλλά το έχω απορία εδώ και πάαααρα πολύ καιρό: μήπως έχουν βγει σε βιβλίο τα κειμενάκια του 5 x 5; Μου άρεσαν πολύ και νομίζω οτι κάτι σχετικό είχε ειπωθεί εκείνο τον καιρό για πιθανή έκδοση αυτών σε βιβλίο. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το ξεκάρφωτο του θέματος

Anonymous said...

Μα και στο blog γράψιμο τρώω; Στην εκπομπή έστελνα μηνύματα να βάλεις το cheers darling, τίποτα (ναι, ναι, εγώ είμαι, η τρελη με τον Damien Rice, ευτυχώς μου πέρασε). Ρωτάω τώρα για το 5x5 και απόκριση καμιά, Τι ζητάω ο άνθρωπος; Αντε κυριε Παπαμιχάλη μας

Anonymous said...

βρε proserpina, τώρα άνοιξα το blog... Α πα πα γκρίνια. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι με το 5Χ5! Δεν έχω ακούσει κάτι.! 'Αντε cheers!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά στον "Μελωδία" και σε όλους τους παραγωγούς του! Να μας κρατάει καλή παρέα στα ταξίδια της ζωής μας!

Anonymous said...

το πήρα το εισιτηριακι μου!! Τα λέμε στις 18.
:-)
:-)

Anonymous said...

κι εμείς πήραμε τα εισιτηριάκια μας, στις 18 θα είμαστε εκεί...χρόνια πολλά!

Anonymous said...

Σημερα είναι! Σημερααααααααααααα!

Anonymous said...

Σημερα θα ηταν! Αχ βαχ κλαψ και λυγμ!

Anonymous said...

eneni συμπάσχουμε αφάνταστα...

Anonymous said...

και για να γελασουμε λιγάκι, εξηγούμαστε: ξεκινήσαμε απο το σπιτάκι μας νωρίς νωρίς στις εξίμιση(θέλαμε να κάτσουμε και μπροστά μπροστά πανάθεμα μας. πήραμε το λεωφορειάκι μας και πανω που φτάνουμε σύνταγμα, πιάνει μια βροχή, αλλο πράγμα. Με το που βγάινουμε στο πανεπιστήμιο, η βροχή ήταν καταιγίδα, είπαμε και μεις να μπούμε στο σταθμό του μετρό...πενήντα μέτρα,από εκει που μας άφησε το λεωφορείο μεχρι το σταθμό του μετρό, με ομπρελα παρακαλώ, και γίναμε λούτσα, παπούτσια, κάλτσες παντελόνια, μιλάμε καναμε μπανιο κανονικό. περιμέναμε εκει στο μετρο, τι θα γίνει, και μας λενε, κανονικά παιδια η συναυλία, δεν τρεχει τιποτα. ωραια λεμε, βραχήκαμε, αλλα δε θα το χάσουμε. μια και δυο, κιναμε για ακαδημίας, είχε σταματήσει και η βροχή, τελεια..κι εκει που περιμεναμε να ερθει κανενα ταξί να μας ανεβάσει μας ειδοποιούν ότι συναυλία γιοκ!πήραμε κι εμεις το λεωφορειο της επιστροφής...σνιφ.

ΥΓ. δε θελουμε τα λεφτά μας πίσω, συναυλία θέλουμε.:)