Tuesday, May 02, 2006

Good Month


Καλό μήνα. Ο επόμενος που θα ρωτήσει αν πιάσαμε τον Μάη καίγεται. Ποιον Μάη; Ωραίο δεν είναι το Φθινόπωρο στην Αθήνα; Τέλειωσε το πετρέλαιο. Μάρτη γδάρτη ήξερα. Μάη γδάρτη δεν ήξερα. Προσπαθώ να θυμηθώ τι στο διάολο κοίταγα όλη την ώρα στο πάτωμα. Χαμηλοβλεπούσα κοπελιά. Έλαβα sms παραπόνων από Κόρε. Ύδρο. γιατί δεν τους είπα για την εμφάνιση στο Mega Star. Ψωνάρες. Ήρθαν και κάτι sms φίλων. Περήφανων. Τηλέφωνο παραπόνων από μαμά, θεία και λοιπούς συγγενείς. Μαρτυρικό το Σουκού. Καλέ 3 βαθμούς έδειχνε εχθές ο θερμόμετρος του αυτοκινήτου στις 11.30 τη νύχτα. Ψώφος. Μου ήρθαν και κάτι νόστιμα καταθληπτικά sms εχθές στην εκπομπή, αλλά δεν με βάζει μέσα το σύστημα για να σας τα κάνω copy - paste. Είδαμε και την "απόψυξη". Μαριδαριό τρελό. Ο Γ. πήγε να τον ψηλοπάρει τον ύπνο, αλλά του έχωσα πατατάκια κάτω από την μύτη του και συνήλθε. Πριν 2 χρόνια έφυγε η Α. Ο πρώτος άνθρωπος που είδα να αφήνει την στερνή του πνοή. Έτσι ακριβώς. Ήρθε μια. Και δεν ήρθε ποτέ ξανά άλλη. Την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Την πρωτελευταία μέρα του Απρίλη. Και έβρεχε και τότε. Όταν με άκουγε τον τελευταίο καιρό μου ζητούσε τον Πεχλιβάνη. "...κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να 'ρθεις να μου την πάρεις." Και ήρθε. Φιλί αστέρι μας.

5 comments:

Anonymous said...

kai kei pou h kataxwrisi ksekina me eksipna krimeno humor, seminario gia neous blogosintaktes, erxetai to finale, *CaBoom! (kymbala kai extra drums mesa)

bale apopse:
"Gia pou to bales kardia mou"/O.Peridis
Please.
Gia enan Mah, mhna, sto telos tou, lytrwtiko gia olous.

(greedy p.s.: poio itan to komati pou ebales thn paraskeyh, meta to Santa Maria/Gotan Project?)
(sorry for being greedy)

Ανδρομεδα said...

κι εκεί που λες πως δεν τους βλέπεις...
σε φωτίζουν από τον ουρανό!

Να έχει η καρδιά να θυμάται ε;
Γιατί τίποτα από όσα αγαπήσαμε δεν μπορουν να βγουν έξω απ' αυτή...

Λέω εγώ...

(ΑλιενοΦιλί)

Night's Knight said...

vageli δεν θυμάμαι το Παρασκευιάτικο που με ρωτάς. Με τους Gotan πήγα για ειδήσεις. Μπορείς να βοηθήσεις λίγο.

Όπως τα λες Alien...

Ωραία σκέψη beatlus!

Anonymous said...

an epiasa kala tous stixous (nai, ontws, meta tis eidiseis htan) elegan kati se:
the alchemist shop....a light that never dies
mou thimise ligo (ligo omws) eyraikh melwdia

1000 eyxaristw prokatabolika
no stress omws!

Anonymous said...

Vageli sorry, τώρα είδα ότι είχες αφήσει αποτύπωμα...
Βοηθάς πολύ. Το βρήκα. Λέγεται "Α light that never dies". Η φωνή που άκουγες ήταν ο Ralph Fiennes, αλλά είναι από τον δίσκο της Sophie Solomon (το βιολί των Oi Va Voi) που λέγεται "Poison Sweet Madeira"...