Thursday, December 06, 2007

Κ-13

Λέω ότι είμαι fan, και δεν είμαι αντικειμενικός. Είμαι όμως απαιτητικός. Και ο Φοίβος, (ο δικός μας, ο των 30 κάτι, και πίσω όλοι οι άλλοι γιατί σας φάγαμε) δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Και στον Ζυγό δεν πέρασα μόνο καλά, αλλά ξανάκουσα τα τραγούδια. Αλλιώς. Και λάμπανε πάλι. Μετά από 3 1/2 ώρες, αν έχεις την αίσθηση ότι αυτό που άκουσες κράτησε λίγο, τότε κάτι έχει πάει καλά. Πολύ καλά. Έχουν ηχογραφηθεί. Για να βγάλουμε και είδηση. Κάτι έχει πιάσει τον κόσμο τελευταία και με λέει δημοσιόγραφο. Ένας κύριος σ' ένα τραπέζι με έλεγε συνάδελφο του Τριανταφυλλόπουλου. Νομίζω ήμουν ψύχραιμος. Άσχετα όλα αυτά με τον Φοίβο. Θα είναι εκεί μέχρι τις 18 του Δεκέμβρη. Άντε "και του χρόνου". Και προφανώς "δεν τελειώσαμε φέτος". Οι μεταξύ μας λογαριασμοί είναι ανοιχτοί.

6 comments:

northaura said...

έτσι και καλύτερα ήτανε στο Φοίβο όταν πήγα κι εγώ (πολύ όμορφα τα φωνητικά από τα κορίτσια&οι ενορχηστρώσεις ειδικά στον "προορισμό" και τα "χριστούγεννα"). εντωμεταξύ άμα σε τέτοια ποστ βγάζεις και ειδήσεις άδικο είχε έκεινος ο κύριος στο τραπέζι; :-)

Anonymous said...

Ναι, ναι, ήταν πολύ διαφορετικά όταν πήγες εσύ northaura... χι χι
Θα σας πω όταν πάω κι εγω..

Αιολος said...

Δηλαδή να πάω κι εγώ;

Κε παραγωγέ καλησπέρα σας.

Anna said...

αχ δεν θα τον προλαβω.... κριμα. Ο Φοιβος "μας" ειναι τρομερος, ετσι ηταν οταν τον ειδα πριν 7 χρονια και χαιρομαι που ετσι εχει μεινει :)

Anonymous said...

δε βολεύουν τα δευτεροτριτα...δε με βολεύουν!

Night's Knight said...

northy: μια θέση δίπλα, αλλάζει η οπτική, μπορεί γι αυτό να ήταν "και καλύτερα". Και ναι ο κύριος έχει άδικο.

clo: βρε δασκάλα μου, που λέει ο άνθρωπος ότι ήταν διαφορετικά. Λέει "έτσι και καλύτερα".

αίολε: τζάμπα βρε τα γράφω; τι κατάλαβες εσύ;

anna: το πιο πιθανό είναι ότι θα παίξει και το Polis την άνοιξη. Μην σκας

eneni: το ίδιο