Thursday, February 01, 2007

Publicitta...

Τούτο το post είναι διαφημιστικό. Όποιος σιχαίνεται αυτές τις αηδιαστικές πρακτικές παρακαλείται όπως αποχωρήσει διακριτικά γιατί τούτο έγινε με πολλή φορντίδα. Μη μου το μιζεριάσετε. Βγαίνει τη Δευτέρα, κι όποιος το πάρει για τον Βαλεντίνο, την πάτησε...



18 comments:

Anonymous said...

Another amazing selection! Diamantakia sigentromena!

Super sillogi Chris!

EMI Proskinw!

Mou rthan kai oi fwtos tis Haris xthes, kai limpistika bradiatika glyko tou koutaliou edw sto para pente tou prwtou arktikou!

Tha paragilw ti Sillogi apo Ellada mazi me ena bazaki bisino!

Synexise tis kales empnefseis!!!

Ksereis kala na kaneis enan akroati eytyxismeno! ;)

Filia polla se Knight & visitors, vaggelis.uk/edinburgh

Xνούδι said...

Σιγά μη σου μιζεριάσουμε αυτό το όμορφο...
Θα το πάρουμε απλά να του κάνουμε ένα PR στα γρήγορα, μετά θα πάμε να το αγοράσουμε, μετά θα κολλήσουμε με κάποια κομμάτια, θα ψιλογρατζουνιστεί, θα το καθαρίσουμε, θα το λερώσουμε, θα πετάξουμε ψηλά με κάποια, θα ονειρευτούμε με κάποια άλλα, θα δακρύσουμε με ένα-δύο, θα το δωρίσουμε σε ανθρώπους που θα χαρούν με το δώρο μας...Ε, αυτά.

Θα το αγαπάμε όμως. Σε όλες τις περιπτώσεις.

Φιλί ιντερνιακό που λέει και κάποια ψυχή...

Almost Famous said...

ωραία τραγούδια και φοβερό artwork! θα σκίσει!!

Γεωργία said...

Εξαιρετικό!

Fields of gold!
Που το θυμήθηκες?!
και εγώ το είχα ξεθάψει πρόσφατα και είχα ενθουσιαστεί!

Συγχαρητήρια..
Και για αυτό, και για το μουσικό ημερολόγιο..
Μουσικές καθημερινές ανάσες...

Anonymous said...

Έλα πάρε πάρε το καλό cd!
Έλα πάρε πάρε το έφτιαξε αυτός ο καλός ο ιππότης!
Έλα πάρε πάρε και χωρίς παζάρια!
Αν σε διαφημίσω έτσι θα μου δώσεις μπούφλα;
Eμ αλλιώς φοριέται το globalistiko pr.
Καλά η Χνούδι θα σε promotάρει καλύτερα.
Αν κι ανάγκη εσύ δεν έχεις.
Λοιπόν πίσω στον πάγκο μου, έλα πάρε πάρε καλέ κόσμε!

Night's Knight said...

espressionis: της πάει το βύσσινο, αλλά όχι μόνο. Θέλει και κάτι αλμυρό...

χνούδι, καλό μας Χνούδι. Λιώστο και εγώ θα στο επιδιορθώσω μετά. Έχουμε και aftersales... έχουμε κι άλλα after, αλλά αυτά σε after hours με κρασί οπωσδήποτε.
Καμαρώνουμε που είμαστε στη σελίδα σου...


Tzo: φιλί μεγάλο.

Γεωργία: Περάστε να πάρετε το βραβείο πιστής παρακολούθησης...

Νεφ: Οοοοοο Πραματευτήηηηηηης. Κουβαρίστρες. Βελονάκια. Ξέρεις έ; Τι μόνο που σου μένει είναι να βάλεις φούμο και να κάνεις τον μεταπράτη cds...
M' αρέσει που μπήκα κι έτσι στο "σπίτι" σου...

Xνούδι said...

Εμείς να δεις πόσο καμαρώνουμε (φάτσα με καμάρι υπάρχει? όχι? Βάζω το χαμογελάκι τότε)

υγ. after με κρασια ε? Να θυμηθώ να φτιάξω την απαγορευμένη λίστα ασμάτων.
Να μην μου τα βάζεις ξαφνικά και μου τα πετάς λες και κάνουμε πρόβες του γνωστού νούμερου στο τσίρκο. you know στιλέτα?

Jirashimosu said...

To compilation είναι τέχνη που η την κατέχεις η αδίκως αγωνίζεσαι.

Σοφό tracklist Ιππότη (όπως πάντα)

Καλημέρααα

m.hulot said...

εύχομαι να σκίσει!
α, και γράψε κάπου ότι ΔΕΝ είσαι "γυναίκα με μουσικές ευαισθησίες" που γράφει "προσοπικές [με ο] καταθέσεις και προβληματισμούς" αλλά μπαμπάς τριών. ΜΠΑΜΠΑΣ, όχι ΜΑΜΑ.
cheers!

Night's Knight said...

Jirashimosu: Καθόλου σίγουρος δεν είμαι αν κατέχω τη γνώση, αλλά ευχαριστώ...

m.hulot: Thanx! Πάω να βάλω τα ψιλοτάκουνα τώρα...

Anonymous said...

πολύ ωραία! :-)
άψογη επιλογή! αλλά το εξώφυλλο είναι όλα τα λεφτά!

proserpina said...

Καλημέρα Χρίστο

Θα πω λίγο την ιστορία της ζωής μου τώρα αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο. Λοιπόν, εγώ ήμουν φανατική ακροάτρια του Μελωδία για πάαρα πολλά χρόνια, απο το γυμνάσιο μέχρι και πριν 2-3 χρόνια. Άκουγα μόνο ελληνική μουσική, ελάχιστα ξένα.

Σταμάτησα να σας ακούω όταν στην εκπομπή σου και γενικά στο σταθμό παίζατε συνέχεια το "Μέτρησα" του Ζούδιαρη με την Αρβανιτάκη (είχε προηγηθεί η φάση "ακούω εκπομπή του Θωμαΐδη και ξέρω ποιό θα είναι το επόμενο τραγούδι", το ξέρω είμαι πολύ κακιά).

Προφανώς δεν ήταν μόνο το τραγούδι που έφταιγε, ήρθε ίσως το πλήρωμα του χρόνου, βαρέθηκα, τσαντίστηκα, τέλος πάντων σταμάτησα να ακούω Μελωδία (τον Οδυσσέα μόνο άκουγα αραιά και που, πολύ αραιά όμως μέχρι που τον σταμάτησα κι αυτόν). Παράλληλα σταμάτησα να ακούω και ελληνικά. Εδω και αρκετό καιρό λοιπόν ακούω μόνο ξένα, με πολύ μικρές εξαιρέσεις (πολύ μικρές όμως, κανα Θανάση Παπακωσταντίνου, καμια Πασπαλά, τις Μικρές Νοθείες με τον άλλο Παπακωσταντίνου, ελάχιστα κομμάτια που έχω βάλει στο mp3 μου)

Παρόλα αυτά, επειδή η εκπομπή σου ήταν απο τις αγαπημένες μου, όταν έμαθα για το μπλογκ σου σε διάβαζα συχνά. Σταμάτησα κι αυτό να το κάνω όταν προσβλήθηκα με την απάντησή σου σε ενα σχόλιό μου. Επειδή όμως η περιέργεια είναι μεγάααλη εξάρτηση, μπαίνω κατα καιρούς και σε διαβάζω.

Και ερχόμαστε επιτέλους στο θέμα μας (το πήγαμε λίγο μέσω Λαμίας αλλά τεσπάν). Είδα σήμερα το cd αυτό...ε, λοιπόν είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σοβαρά, μου αρέσει πάρα πολύ! Έχει τόσα ωραία τραγούδια, απο ποιό να πρωτοξεκινήσω... Έχω καταχαρεί, θέλω να το πάρω! Δεν το περίμενα να βρω τόσα αγαπημένα μου τραγούδια μαζί. Συγχαρητήρια, ειλικρινά. Δεν ξέρω τι απήχηση θα έχει γενικά, εγώ πάντως νιώθω σα να γράφτηκε για μένα (ε, όχι και όλα τα κομμάτια, η συντριπτική τους πλειοψηφία όμως, ναι!)

Night's Knight said...

eneni: συγκινεί η σαγιοναρίτσα...

proserpina:
εκτός θέματος: Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι είναι οι εμμονές μου και οι άνθρωποι που αγαπάω. Το "Μέτρησα" θα παίζει πάντα και εμμονικά. Χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογηθώ ποτέ σε κανέναν. Υπάρχει πάντα η επιλογή που ακολούθησες. Ελπίζω να περνάς καλύτερα στον "αέρα" που βρίσκεσαι.

Το σχόλιο μου που σε ενόχλησε θα ήθελα πολύ να μου το επισημάνεις. Συνήθως το χιόμουρ παρεξηγείται... Αν σε πρόσβαλα χωρίς να το καταλάβω, σου ζητώ συγνώμη

εντός θέματος: Είδες τι χάνεις που δεν μας ακούς πια; Αυτά παίζουμε.

proserpina said...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για τις εμμονές, το ίδιο πιστεύω κι εγώ - απλώς έτυχε στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο να μην συμπέσουν αλλά και να είναι τελείως αντίθετες (δε το μπορώ ρε παιδί μου αυτό το τραγούδι, δε με εκφράζει).

Όσο για το ποστ που λες, ήταν ένα με σχολικές αναμνήσεις, "10" νομίζω λεγόταν.

Πιθανώς να αρχίσω να σας ακούω πάλι, αν και εχω ψιλοκόψει το ράδιο, προτιμώ το mp3 μου (το οποίο βέβαια περιέχει αρκετά τραγούδια που έμαθα απο ραδιοφωνικές εκπομπές όπως η δική σου). On va voir...

Night's Knight said...

proserpina: Έχεις δίκιο. Τώρα που το ξαναείδα μπορεί να διαβαστεί και ως χοντράδα. Καθόλου τέτοια δεν ήταν η πρόθεσή μου.
Αλλά και το καρφάκι με τη διαφορά ηλικίας δεν το λες και κομψό.
Αλλά κι εκεί δίκιο έχεις. Υπάρχει.

Ε, δε θα μπω στην κουβέντα για το "Μέτρησα", αφού δε σε εκφράζει. Που πάει να πει ότι δε θες κανέναν άνθρωπο να σου πει ότι "Σ' αγαπάει χίλιες φορές". Ενδιαφέρον...

proserpina said...

Συγγνώμη για τα περι διαφοράς ηλικίας, αν προσβλήθηκες - δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Εμένα μου φάνηκε ενα αθώο πείραγμα αλλά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αίσθηση του χιούμορ (δεν εννοώ οτι εγώ έχω καλύτερη απο σένα, γενικά το λεω) και είναι αναμενόμενο κάτι που στον ένα να φαίνεται αστείο στον άλλο να ακούγεται άκομψο.

Όσο για το "να μ' αγαπάς χίλιες φορές", κοίτα να δεις, και η Βανδή έχει εναν πολύ ωραίο στίχο, κάτι με την αυλή του παραδείσου, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι... Φυσικά και μου αρέσει αυτός ο στίχος που λες, σε ποιόν δε θα άρεσε;

Δε νομίζω οτι αρκεί μόνο ο στίχος σε ενα τραγούδι, πολλές φορές μπορεί να σε χαλάσει απίστευτα ή και να σε φτιάξει τρομερά κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια, κάτι πέρα απο τη μουσική, τους στίχους, τη φωνή του ερμηνευτή...

Πολύ το ζαλίσαμε το θέμα μου φαίνεται, ας το λήξουμε εδώ. Φίλοι;-)

Anonymous said...

martyria:

apogeiosi!
ebale o ksenofontas to komati tis afroditis manou (o basilias kai egw) apo ti sillogi
brethika ellada gia trisimisi lepta se meri agapimena, stigmatismena ap'tis kardias tous logous pou i logiki agnoei

Na eisai kala Xristo!

GLOBAL said...

ε έχεις κάνει γαμάτη συλλογή.
και να κάνεις και ολόδική σου κανονική ξέρεις εσύ.
γιατί είναι σαν να σε κουβαλώ παρέα ανά πάσα στιγμή όταν την ακούω.
αυτά. κι άλλα πολλά. αλλά αυτά για τώρα. θα ξαναρθώ και θα ξαναγράψω, ναι σε απειλώ. σμουτς.-