Friday, December 01, 2006

Αυτά


Γεια σου μικρό μου ημερολόγιο. Γαμιέμαι. Μεροκάματο. Νυχτοκάματο. Στη βιοπάλη. "Φεύγουν τα νιάτα μας στην βιοπάλη..." που λέει και το άσμα. Λάθος πουλάκια μου. Το έχω ξαναπεί ότι κάτι έχουμε κάνει λάθος. Αν περνάει η εβδομάδα για να έρθει το Σουκού και ο χρόνος για να έρθουν 3 εβδομάδες του Αυγούστου, άντε και καμιά εβδομάδα ξεκούδουνη για κανένα εξωτερικάκι κάτι έχουμε κάνει λάθος.
Μου κάνουν κάτι γλυκά παράπονα που δεν αφήνω κανένα postάκι. Μωρέ τι να πω; Τσάτρα πάτρα. Εχθές ένας κυριούλης μου ζήτησε λεφτά σ' ένα φανάρι. Είπα το κλασσικό "δεν έχω ψιλά". Που είναι Θεϊκή ατάκα. Αλλά κανείς δεν μου έχει πει να του δώσω χοντρά. Anyway. Σηκώνει το δαχτυλάκι του και μου δίχνει τον ουρανό. Που σημαίνει ότι το βλέμμα του Θεού είναι αγρυπνο και θα τιμωρηθώ προφανώς μια μέρα. Σιγά ρε μη με βλέπει εμένα ο Θεός σε ένα φανάρι της Μεσογείων. Εδώ δεν πήρε πρέφα όταν σκότωναν 5 ανθρώπους. Μη σου πω ότι δεν παίρνει πρέφα κάτι ψυχές που φεύγουν ανά λεπτό στην μαύρη ήπειρο.
Τι άλλο; Α! Ακούω τον τελευταίο καιρό κάτι ωραία δισκάκια. Ο Χαρούλης σκίζει. Και στο cd και στον Συρμό. Να πας. Αν δεν έχεις ήδη πάει. Είναι αυτό που λένε και θα με θυμήθεις. Και το cd των "Στίχοιμα". Super. Hip hop που δεν καταριέται μόνο χωρίς να πιάνεις από που έρχεται τόσος θυμός. Άκουσα εχθές και το καινούριο cd του Ζερβουδάκη. Πήρα τα πάνω μου. Λέω να που γίνεται. Να που γράφονται ακόμα ωραία τραγουδάκια. Να τα βάλουμε στο στόμα μας.
"...απόψε πες μου την αλήθεια
το τι θα γίνω μη σκεφτείς
κι αν ήταν όλα παραμύθια
τότε να πας να γαμηθείς..."
Νίμιζα ότι δεν άκουσα καλά στην αρχή και το γύρισα πίσω. Ν' αγιάσει το στόμα σου παλικάρι μου. Γιατί πως αλλιώς να το πεις; Να πάει να γαμηθεί. So fuck you anyway, που λένε και οι Αγγλοσάξονες...!

8 comments:

Anonymous said...

Ο κυριούλης πολύ πονηρός. Σου λέει αυτός δεν, αλλά αν του το ρίξω στην ενοχή μπορεί το δεν να γίνει ναι! Ψυχολόγος θα ήταν! :)

Anonymous said...

να το, το postaki, να κι οι μουσικές, να και η Μεσογείων, να και να, όλα σου απλωμένα εδώ. το ημερολογιάκι σου κάνει χαρά σήμερα ε.

Anonymous said...

A step at a time!

Keep walking!



*Απολαύστε υπεύθυνα!

Welcome back Knight!

Anonymous said...

πες το ψέματα...

χάρηκα που σε βρήκα και εκτός 'αέρα'...

καληνύχτα...

Anonymous said...

"fuck you very much" που λέμε...εύγε...

Anonymous said...

Nikola: ούτε ο Χριστόδουλος δεν θα άλλαζε γνώμη έτσι!

Νεφ: Λύσσαξες. Τι κατάλαβες;

Espressionist: Επιτέλους απέκτησες και link που μας το είχες κρυμμένο...

Γιώργο: εσύ ξέρεις πολλά. Αλτ! Τις ει?

Καλέ λύκε: Δεν είσαι και τόσο καλός τελικά...

Anonymous said...

Κάκιστος...δεν στο είπε και η Ν.;

Anonymous said...

Και δε σου φαίνεται... Λύκε, λύκε..!